Samara
Moje dary jasnozrivosti ma sprevádzajú od narodenia, posilnené tréningom ako mediálny a psychologický poradca. Ako astrológ používam tieto zručnosti s kartami Lemormand a Kipper, anjelom a tarotom Rider-Waite. V súvislosti s duchovným svetom pre vás dostávam osobné správy, podľa toho, ako ma kontaktujete, pre vaše súčasné aj budúce životné situácie. Moje konzultácie idú vždy do hĺbky s cieľom zviditeľniť staré, blokujúce podvedomé vzorce, ktoré často nevedome ovplyvňujú váš život. Rada by som vás citlivo podporila v rôznych oblastiach vášho života: kde sa necítite milovaní, kde je smútok, kde vznikajú pochybnosti o sebe, kde je potrebné robiť profesionálne rozhodnutia a mnoho ďalších.
Náklady na telefón vo výške 1,99 € / Min.
Je to také jednoduché: Na používanie našej služby potrebujete PIN kód. PIN kód sa dodáva s kreditom podľa vášho výberu, ktorý si môžete okamžite zakúpiť tu. Tento kredit môžete použiť na telefonovanie. Jednoducho zavolajte na poskytnuté telefónne číslo a zadajte svoj PIN kód. Budete okamžite spojení a môžete začať telefonovať. Zostávajúci kredit môžete použiť neskôr. Je to úplne anonymné a neobjaví sa to na vašom telefónnom účte.
Tiež by sa vám mohlo páčiť:
FAQ – Všeobecné otázky o PrePaidCall
Áno, svoj kredit môžete použiť na všetky čísla PrePaidCall. Nie je viazaný na konkrétne telefónne číslo.
Pred každým hovorom budete počuť oznámenie ceny. Váš kredit bude odpočítaný až po nadviazaní spojenia.
Váš kredit je platný 3 roky. S každým novým dobitím je váš kredit platný ešte 3 roky.
PrePaidCall potlačí vašu identifikáciu odosielateľa z vášho telefónu. To znamená, že osoba, ktorej voláte, neuvidí vaše telefónne číslo.
Pre proces platby je potrebná iba vaša e-mailová adresa. Žiadne ďalšie osobné údaje nebudú uchovávané ani poskytované tretím stranám.
Nie, PrePaidCall nie je predplatné. Kredit si môžete dobiť kedykoľvek a nie je viazaný na zmluvné obdobie.
Nie, ak nikoho nezastihnete, nebudú žiadne náklady. Platíte len za skutočný čas hovoru.
Svoj zákaznícky prístup môžete kedykoľvek zrušiť alebo vymazať. Ak to chcete urobiť, prihláste sa do svojej zákazníckej oblasti a kliknite na symbol svojho profilu v pravom hornom rohu. Nižšie nájdete položku ponuky „Zrušiť prístup“.