Henrike

Prostredníctvom rôznych životných skúseností som získal svoju jasnozrivosť a naučil som sa umeniu vykladania kariet. Možno sa vám v skutočnosti darí, no nedokážete si to naplno užiť – Môže to byť aj vaša situácia? Často si určité veci odopierame, pretože odporujú nášmu podvedomiu. NIE nás blokuje, kým sami sebe a týmto prianiam nedovolíme. Prosím, zvážte so mnou dôkladne svoju situáciu. Pokúsme sa spoločne dosiahnuť to, čo doteraz z rôznych dôvodov nebolo možné. Vychutnajme si spoločne dosiahnuté výsledky.

Náklady na telefón vo výške 1,74 € / Min.
Je to také jednoduché:
Na používanie našej služby potrebujete PIN kód. PIN kód sa dodáva s kreditom podľa vášho výberu, ktorý si môžete okamžite zakúpiť tu. Tento kredit môžete použiť na telefonovanie. Jednoducho zavolajte na poskytnuté telefónne číslo a zadajte svoj PIN kód. Budete okamžite spojení a môžete začať telefonovať. Zostávajúci kredit môžete použiť neskôr. Je to úplne anonymné a neobjaví sa to na vašom telefónnom účte.
 
Tiež by sa vám mohlo páčiť:

FAQ – Všeobecné otázky o PrePaidCall

Áno, svoj kredit môžete použiť na všetky čísla PrePaidCall. Nie je viazaný na konkrétne telefónne číslo.

Pred každým hovorom budete počuť oznámenie ceny. Váš kredit bude odpočítaný až po nadviazaní spojenia.

Váš kredit je platný 3 roky. S každým novým dobitím je váš kredit platný ešte 3 roky.

PrePaidCall potlačí vašu identifikáciu odosielateľa z vášho telefónu. To znamená, že osoba, ktorej voláte, neuvidí vaše telefónne číslo.

Pre proces platby je potrebná iba vaša e-mailová adresa. Žiadne ďalšie osobné údaje nebudú uchovávané ani poskytované tretím stranám.

Nie, PrePaidCall nie je predplatné. Kredit si môžete dobiť kedykoľvek a nie je viazaný na zmluvné obdobie.

Nie, ak nikoho nezastihnete, nebudú žiadne náklady. Platíte len za skutočný čas hovoru.

Svoj zákaznícky prístup môžete kedykoľvek zrušiť alebo vymazať. Ak to chcete urobiť, prihláste sa do svojej zákazníckej oblasti a kliknite na symbol svojho profilu v pravom hornom rohu. Nižšie nájdete položku ponuky „Zrušiť prístup“.