Felicitas

Som Felicitas, odborníčka na tarot a mystička, s pohľadom do úkrytu. Som rád, že si ku mne našiel cestu. Citlivo a s láskou vás vypočujem a ponúkam okamžitú pomoc, ak vám plače duša alebo máte súkromné či obchodné problémy. So svojimi nadprirodzenými schopnosťami a životnými skúsenosťami vám viem kvalifikovane a presne poradiť. Chceli by ste vedieť viac o svojej budúcnosti? Čo k vám cíti váš partner? Ako sa vyvíjajú vaše deti? Čo vás ďalej čaká v kariére? Ako sa môžete stať samostatne zárobkovo činnou osobou? Ako zvýšiť svoj príjem? Ako môžete duchovne rásť? Ak máte akékoľvek otázky, ako sú tieto alebo podobné, zavolajte mi teraz! Je mi cťou, že vám môžem poradiť. Veľmi sa na vás teším.

Náklady na telefón vo výške 1,74 € / Min.
Je to také jednoduché:
Na používanie našej služby potrebujete PIN kód. PIN kód sa dodáva s kreditom podľa vášho výberu, ktorý si môžete okamžite zakúpiť tu. Tento kredit môžete použiť na telefonovanie. Jednoducho zavolajte na poskytnuté telefónne číslo a zadajte svoj PIN kód. Budete okamžite spojení a môžete začať telefonovať. Zostávajúci kredit môžete použiť neskôr. Je to úplne anonymné a neobjaví sa to na vašom telefónnom účte.
 
Tiež by sa vám mohlo páčiť:

FAQ – Všeobecné otázky o PrePaidCall

Áno, svoj kredit môžete použiť na všetky čísla PrePaidCall. Nie je viazaný na konkrétne telefónne číslo.

Pred každým hovorom budete počuť oznámenie ceny. Váš kredit bude odpočítaný až po nadviazaní spojenia.

Váš kredit je platný 3 roky. S každým novým dobitím je váš kredit platný ešte 3 roky.

PrePaidCall potlačí vašu identifikáciu odosielateľa z vášho telefónu. To znamená, že osoba, ktorej voláte, neuvidí vaše telefónne číslo.

Pre proces platby je potrebná iba vaša e-mailová adresa. Žiadne ďalšie osobné údaje nebudú uchovávané ani poskytované tretím stranám.

Nie, PrePaidCall nie je predplatné. Kredit si môžete dobiť kedykoľvek a nie je viazaný na zmluvné obdobie.

Nie, ak nikoho nezastihnete, nebudú žiadne náklady. Platíte len za skutočný čas hovoru.

Svoj zákaznícky prístup môžete kedykoľvek zrušiť alebo vymazať. Ak to chcete urobiť, prihláste sa do svojej zákazníckej oblasti a kliknite na symbol svojho profilu v pravom hornom rohu. Nižšie nájdete položku ponuky „Zrušiť prístup“.